NEVEROVATNO: Još danas kiša, a onda ŠOK! Vraća se sunce, BIĆE I PREKO 30 STEPENI

U Srbiji jesenje vreme. Biće uslova za kišu. Jutarnja temperatura ponegde će biti samo 8 stepeni. I najviša dnevna ispod proseka, od 17 do 21 stepen.

Kiša
Pixabay.com

Umereno do potpuno oblačno i sveže, u većem delu mestimično sa slabom kišom, samo na krajnjem jugozapadu i jugu suvo.

Vetar slab i umeren, na severu i istoku zemlje, kao i u planinskim predelima povremeno jak, zapadni, posle podne i uveče u slabljenju i skretanju na južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 8 do 13, najviša od 17 do 21 stepen. Krajem dana postepeno razvedravanje.

U petak malo i umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima i osetno toplije. Vetar slav i umeren, na planinama, a krajem dana i u košavskom području jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 8 do 13, najviša od 22 do 26 stepeni.

U subotu malo i umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima i još toplije. Krajem dana postepeno naoblačenje sa zapada. Vetar umeren i jak, u košavskom području povremeno i olujni, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 17, najviša od 26 do 31 stepen. 

U nedelju prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom, a uz lokalni razvoj oblačnosti i sa pljuskovima i grmljavinom. Vetar umeren i jak, u košavskom području sa olujnim udarima, južni i jugoistočni. Tokom dana vetar u slabljenju. Najniža temperatura od 15 do 19, najviša od 25 do 30 stepeni. Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovatnoća 80%.loading...