NEZAMISLIVA TRAGEDIJA: Majka i trogodišnje dete pali sa šestog sprata

Dečakova majka poginula je na licu mesta pokušavajući da ga spase

Hronika
Dnevno.rs

Trogodišnji dečak iz Lazarevca T. T., koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima sa majkom Aleksandrom Elezović pao sa šestog sprata zgrade u kojoj je živeo, posle hitne operacije u Urgentnom centru prebačen je na intenzivnu negu dečje klinike u Tiršovoj.

Dečak je primljen u teškom stanju, ima teške povrede glave, abdomena i unutrašnjih organa. Nastavlja se lečenje i intenzivna borba lekara za njegov život – kažu u Tiršovoj.

Podsetimo, majka trogodišnjaka poginula je na licu mesta, a po medijima su kolale razne verzije, od kojih je najbliža istini da je nesrećna 29-godišnja žena stradala pokušavajući da spase sinčića koji se popeo na stočić na terasi i izgubio ravnotežu.

Saznanja da se ona tuširala dok se drama odigravala potvrđuje i to da je nađena gola pored povređenog deteta.

Očajni otac N. T. prijateljima i rodbini je ispričao da je čvrsto zaspao posle dolaska iz treće smene, da nije čuo lupanje i dozivanje policije, koja je morala da razvali vrata i saopšti mu užasne vesti.

Navodno, dečačić je sa bakom, Aleksandrinom majkom, trebalo da ode u banju, ali je odustao jer nije želeo da se odvaja od mame.