NEZAPAMĆENO NASILJE U POZNATOM LETOVALIŠTU: Pomahnitali Srbin umalo ZAKLAO ČOVEKA na terasi! (VIDEO)

Napad u poznatom španskom letovalištu Kosta del Sol šokirao je ceo svet, ali i našu zemlju.

printscreen

Naime, kako navode lokalni mediji, srpski državljanin je zemljaka umalo zaklao na balkonu jedne zgrade.

Manijak je vezao muškarca za ogradu terase i prerezao mu grlo dok su jezivu scenu posmatrali brojni prestravljeni turisti.

Policija je uspela brzo da stigne u stambeni blok u luci Dugesi.

“Odjednom sam čuo da se nešto događa i video sam ljude kako trče ka obližnjem baru. Vikali su da neki muškarac ima nož, a kad su svi pogledali gore, videli su da je krvavi muškarac bio zavezan na balkonu”, rekao je jedan svedok.

Jedna žena, koja radi u tom kraju, kaže da je žrtvu viđala ranije i da se činio “kao da je fin čovek”. Za sada se ne zna koliki je stepen njegovih povreda, a nalazi se u bolnici.

 

“Muškarac sa nožem je izgledao kao manijak, kada ga je policija odvlačila smejao se i namigivao ljudima… Bilo je veoma čudno”, rekao je još jedan očevidac.

Jedan britanski par koji je odseo u istoj zgradi pozvao je policiju i Civilnoj gardi predao ključeve apartmana.

Tako su specijalci uleteli na sprat u kome je bio i napadač. Policajci su pokušali da smire pomahnitalog čoveka, a dok je jedan od njih pregovarao sa njim, drugi je ušao u stan i razoružao ga.

Napadač je tada nož bacio na terasu, a imao je i nekoliko mobilnih telefona.

Šokantne scene prestravile su turiste.

“Sve je moglo grozno da se završi. Kada sam video muškarca prekrivenog lica, mislio sam da će da ubije”, rekao je Filip Dej, Britanac koji godinama živi u španskoj Esteponi.