DOKTORI U NEVERICI: Šešelj otkrio REŽIM ISHRANE koji mu je pomogao da pobedi rak!

Šešelj
print screen/youtube.com/Lazar 78

Posle všemesečne borbe sa rakom debelog creva zbog čega je zvanično pušten iz Haškog tribunala, lider SRS-a Vojislav Šešelj sada je potpuno zdrav čovek.

 

Šešelj je pre desetak dana bio na skeneru, a rezultati su zapanjili medicinsko osoblje koje je brinulo o njegovom zdravlju.

Šef radikala je u intervjuu za Kurir rekao da od metastaza nema ni traga i otkrio da specifičan režim ishrane koji mu je pomogao da pobedi bolest.

– Bio sam pre desetak dana na pregledu i skener je potvrdio da nema ni traga metastazama na jetri. Sećate se da sam vam pričao da su bile kalcifikovane, što znači da su takoreći opkoljene i da miruju… Nisu rasle, ali su bile tu. To su one koje sam zvao Toma i Vučić. Sada ni njih više nema, ubio sam i Tomu i Vučića – rekao je Šešelj, a preneo Kurir.

Šešelj kaže da je bio ubeđen da će uspeti u borbi protiv opake, smrtonosne bolesti, te da se zbog toga oseća odlično.

– Najviše sam forsirao voće, koje je puno šećera, što je i uticalo na to da se ugojim umesto da smršam. Da je sezona smokvi još malo potrajala, zgadila bi mi se pomisao na to rajsko voće. Morali bismo i da otvorimo neki tajni prolaz za uvoz iz Crne Gore (smeh), jer sam dnevno jeo po kilogram smokvi. Takođe, jeo sam i dosta povrća, ali ne valja ni biti samo vegetarijanac – objašnjava Šešelj za Telegraf i objasnio kakav režim ishrane je imao tokom borbe sa bolešću:

– Svako jutro pre doručka 3-4 gutljaja soka od sibirske aronije

– Blendirani sok od cvekle, đumbira, peršuna, celer, šargarepa i jabuka

– Svakog dana salata od peršuna, celera, šargarepe (uz dodatak kelerabe, kupusa i rotkvica)

– Zimi svakog dana pojesti do dva nara

– U zavisnosti od sezone, dnevni unos svežih smokvi, banana, jabuka, kruški, šljiva, borovnica, maline, kupine, kajsije…

– Čorba od 15 vrsta različitih povrćki

– Nekoliko puta nedeljno teleće, pileće i svinjsko meso, riba češće

– Jedna ampula dnevno antioksidansa G-132 sa pet sastojka (japnska gljiva jedna od njih)

– Jedna tableta dnevno magnezijuma, kalcijuma i cinka

– Omega 3 jednom dnevno

Žalbeni pretres povodom oslobađajuće presude Vojislavu Šešelju zakazan je za 13. decembar, a on je još jednom ponovio da se neće dobrovoljno pojaviti u sudnici Haškog suda.