Nije dočekala 13. rođendan, a ono što je ostavila za sobom NATERAĆE VAS DA SE NAJEŽITE (VIDEO)

Devojčica
Printscreen/Youtube

Tim i Meri Elen Smit su doživeli porodičnu tragediju, kada je njihova dvanaestogodišnja ćerka,Tejlor, preminula. Za sobom je ostavila veliko bogatstvo: pismo u kojem je otkrila kako je zamislila sebe s 22 godine.

 

Roditelji su pronašli pismo koje je njihova ćerka napisala budućoj sebi i planirala je da ga otvori tek kad napuni 22 godine.

Tejlor je preminula zbog komplikacija s upalom pluća, a roditelji je opisuju kao veselu i kreativnu devojčicu. A ona je ovako sebe videla u budućnosti.

“Draga Tejlor,

Kako život? Život je prilično jednostavan za sada. Čestitam na završenoj srednjoj školi! Znam da je tebi to zakasnela čestitka, ali meni je preuranjena. Jesmo li upisale fakultet? Ako nismo, potpuno razumem, imamo dobar razlog.

Ne zaboravi da je Alenu (njenom bratu) danas 11. rođendan! Čoveče, već 11? U moje vreme je imao samo godinu dana! Na žalost, propustila sam njegov prvi rođendan, jer sam bila u drugom gradu.

Jesi li ti proputovala? Jesi li letela avionom? Da li se još prikazuje Doktor Hu? Ako ne, na kojoj regeneraciji su na kraju završili? Definitivno moraš pogledati još epizodu, ali tek nakon što pročitaš pismo, moraš pročitati sve svoje mudrosti!

Imaš li svoj stan? Ako si na faksu, šta studiraš? Za sada želim biti advokatica.

Mislim da ću prodati svoj iPad i kupiti iPad mini. Ne zaboravi da kažeš svojoj deci da si starija od tableta!

Mislim da je to sve. I zapamti, prošlo je 10 godina otkako sam napisala ovo. Stvari su se dogodile, dobre i loše. To je život, samo moraš biti istrajna.

Srdačno, Tejlor Smit”