NIJE SAMO VUČIĆ PONOVO KRENUO U ŠKOLU: Još jedan srpski političar UPISAO FAKULTET I TO FPN

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović upisao je ove jeseni master akademske studije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a nastavu će pratiti na studijskom programu Izbori i izborne kampanje, saznaje portal N1.

Boško Obradović
printscreen/youtube.com/Mister President

Obradovića je N1 zatekao na uvodnom predavanju, kada im je rekao da ”nije želeo da širi medijsku priču o nastavku svog školovanja, jer to smatra privatnom stvari”.

Na pitanje šta ga je motivisalo da upiše master studije, lider Dveri je odgovorio da je to “želja za ličnim i stručnim usavršavanjem i boljom teorijskom pripremom za praktičnu politiku kojom se bavi”.

Sagovornik N1 smatra da političar mora neprestano da uči i da napreduje u znanjima i veštinama koje su mu potrebne u politici, a za ovu tematiku, kako kaže, u Srbiji nema stručnijeg mesta od Fakulteta političkih nauka.

”Već mesecima intenzivno proučavam izborne sisteme i tragam za onim koji bi bio najbolji za Srbiju. Među profesorima koji će mi predavati su neki od naših najboljih stručnjaka za izborne sisteme i to me je opredelilo da izaberem program Izbori i izborne kampanje”, istakao je Obradović, koji je osnovne studije završio na Filološkom fakultetu u Beogradu.loading...