NIJE ZORAN UBIO JELENU? Ovo svedočenje moglo bi da napravi PREOKRET U ISTRAZI ubistva pevačice

Zoran Marjanović
Print screen/You Tube

Ove reči mogu da preokrenu čitav slučaj protiv Marjanovića!

 

Više tužilaštvo u Beogradu danas saslušalo je još dva svedoka u istrazi o brutalnom ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović (33). Kako je naveo advokat osumnjičenog Zorana Marjanovića Nikola Dumnić, “niko od danas ispitanih svedoka nije očevidac događaja povodom koga se vod krivični postupak”, piše Kurir.

Svedok V.S. je čak naglasio da njegov iskaz nema nikakve veze s otkrivanjem krivičnog dela koje je predmet krivičnog postupka. On je svedočio o događaju koji se odigrao oko 13 časova, a događaj koji je predmet krivičnog postupka je bio neposredno pre 17 časova. S obzirom na to da je pritvor našem branjeniku produžen upravo zbog uznemirenja javnosti, odbrana je zauzela stav da, bar do glavnog pretresa, neće davati izjave kako ne bi davala doprinos upravo tom uznemirenju i kako bismo omogućili da se naš branjenik brani sa slobode – naveo je Dumnić.

On je dodao da je R. M, žena koja je 2. aprila na nasipu Crvenka čuvala koze, pričala o “događajima koji nemaju nikakve veze s predmetom krivičnog postupka”.

Pričala je o tome da se neki čovek, koji ne odogovara opisu mog branjenika, igrao s nekim detetom na nekoj livadi pored nasipa između 16.40 i 19 časova. Pomenula je da je neki čovek rekao: “Daro” ili “Jano, vrati se”, s tim što taj čovek uopšte ne odgovara opisu Zorana Marjanovića. Opisala ga je kao čoveka starosti između 60 i 70 godina –  podvukao je advokat Zorana Marjanovića i istakao da će odbrana uložiti žalbu na njegov pritvor.