NIJE ŽURKA DOK DAČIĆ NE ZAPEVA! Ako ste mislili da je “Miljacka” hit čekajte da vidite NASTUP NA VUČIĆEVOJ INAUGURACIJI (VIDEO)

Dačić peva
Printscreen

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poznat je kao čovek koji ume da se opusti i zapeva. Zato snimak koji se sinoć pojavio na društvenim mrežama i ne treba da čudi toliko.

 

Snimak na kojem se Ivica Dačić vidi kako peva “Miljacku” već je legendaran međutim i ovo preti da postane instant hit!

Na društvenim mrežama pojavio se snimak ministra spoljnih poslova Ivice Dačića kako peva “O sole mio”. Video je po svoj prilici nastao tokom svečanog ručka priređenog za goste na inauguraciji predsednika Aleksandra Vučića jer se oko njega za stolom nalaze brojni ministri iz regiona i sveta.

Snimak je prvom na svom Fejsbuku okačio ambasador Malte, a vidi se i kako ga snima bivši ministar spoljnih poslova Italije i savetnik predsednika Srbije Franko Fratini. Tu je i bivši nemački kancelar Gerhard Šreder.

Ako je sideći po snimku, ako je neko od zvaničnika i bio iznenađen ovakvim Dačićevim nastupom, to nije pokazao, a nakon što je završio pesmu srpski ministar je pozdravljen burnim aplauzom.