NIKOLI SE LEKARI BORE ZA ŽIVOT: Detalji masovne tuče koja se sinoć odigrala u Beogradu

U tuči navijača "delija" i "grobara" sinoć oko ponoći na Novom Beogradu teško je povređen Nikola Ž. kome se lekari bore za život.

Lekari operacija
Pixabay.com

Na Vojnomedicinskoj akademiji nalazi se još jedan mladić sa teškim telesnim povredama koji nije na sreću u životnoj opasnosti.

Nezvanično, u bolnicu je primljeno devet mladića, piše Telegraf.

Oni su rekli da su ih tukli motkama, a da su na glavama imali kapuljače i fantomke. Obračun navijača dogodio se u Gandijevoj 74. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu. Raspisana je potraga za mladićima koji učestvovali u jezivoj tuči.

Oglasio se MUP

Na prostoru Novog Beograda u Gandijevoj ulici nešto pre ponoći, prijavljena je tuča više lica. Odmah po dobijanju informacija na mesto događaja upućeni su policijski službenici iz više organizacionih jedinica, koji su zatekli određeni broj lica, prema kojima se preduzimaju mere. Jedna osoba sa teškim telesnim povredama opasnim po život prevezena je u zdravstvenu ustanovu, dok je za druga lica dijagnostika u toku“, rekao je Ivan Cvijović, pomoćnik načelnika PU za grad Beograd.

Cvijović je takođe rekao da je istraga u toku i da su u pitanju mlađa lica, kao i da je ovom prilikom oštećeno nekoliko vozila.„Budite uvereni da će Policijska uprava za grad Beograd i Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeti sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u
rasvetljavanju ovog događaja“, naveo je Cvijović.