NIŠLIJE JOŠ UVEK TRAŽE NESTALOG MLADIĆA: Na internetu se pojavila vest da je VIĐEN U BEOGRADU, ali evo šta kaže policija

Za 18-godišnjakom, koji je nestao u sredu uveče u Nišu, još se traga, a iz policije kažu nema novih informacija. Iako se na društvenim mrežama pojavila informacija da je mladić viđen u Beogradu i apeluje se na ljude iz glavnog grada da obrate pažnju, u policiji nemaju takav podatak.

Privatna arhiva

Iz niške policije kažu da su ekipe na terenu, te da rade sve što je u njihovoj nadležnosti, ali i da još nema novih informacija o nestalom mladiću.

Juče su se u potragu za nestalim 18-godišjakom uključile i Nišlije, kao i oni koji imaju psa tragača, a grad je izlepljen plakatima sa njegovom fotografijom i potrebnim informacijima. Apeluje se na sve građane da obrate pažnju i provere podrume i krovove svojih zgrada i kuća, kao i da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju jave policiji.

Podsetimo, kako piše u Fejsbuk objavi majke Milice Cvetković, njen sin Jovan je na sebi imao farmerice, crne patike, crni duks i tamnu jaknu, a poslednji put je viđen na Bulevaru Nemanjića pre dva dana oko 23 sata.

“Sa društvom se rastao oko 23h i od tada ga NIGDE NEMA!” Majka NESTALOG MLADIĆA iz Niša moli za pomoć