NIŠTA OD DUELA: Vučić – Boško je hteo da me NAPADNE, Obradović – Hteli su da me predstave kao KUKAVICU

Aleksandar Vučić Boško Obradović
Printscreen/Kolaž

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ispred TV Hepi, gde je pozvan da gostuje u jutarnjem programu, bio lider pokreta Dveri Boško Obradović, koji je hteo da izazove neki incident.

 

Bili su neki s kapuljačama, pa su pobegli. Reč je o Obradoviću, koji je valjda hteo neki incident da izazove, a onda je shvatio da ne dolaze (novinarke TV Pink) Gordana Uzelac i Mara Dragović i da baš ne može onako kako to rade sa ženama. Ovo je malo teža kategorija – kazao je Vučić u jutarnjem programu TV Hepi.

On je kazao da niko ne želi tako bahate ljude, koji osim “batina, tuča i dreke” nemaju ništa da ponude.

Stavili su kapuljače na glavu i pobegli s lica mesta… Mislim da su samo sebi napravili veliku štetu i ništa više, moj posao je bio da dodjem tamo gde sam pozvan – kazao je Vučić.

Urednik televizije Hepi Milomir Marić kazao je da su “neki od opozicionara” najavljivali istorijski obračun sa Vučićem, “iako ih niko nije zvao”.

Lider pokreta Dveri Boško Obradović ranije danas kazao je da će se pojaviti na TV Hepi u 8.15 kako bi učestvovao u duelu sa Vučićem i dodao da je poziv za duel informativnoj službi pokreta Dveri dostavljen sinoć uz objašnjenje da predsednik Srbije do izborne tišine ima samo taj termin, jer posle toga putuje van zemlje.

Obradović je kazao da je prihvatio poziv na taj duel jer ga već duže vreme zahteva, iako je smatrao da je krajnje nekorektno da ga na duel pozivaju tako kasno.

Potvrdio sam (uredniku Milomiru) Mariću SMS porukom da prihvatam duel. Oni su očigledno očekivali da ću zbog kratkog vremena za pripremu odbiti učešće, pa da onda to slavodobitno objave i da me predstave kao kukavicu – naveo je Obradović.