NIŠTA OD ZATVORA? Osuđeni reper mirno nastavlja da drži nastupe

Nakon što je Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, osuđen na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, popularni reper otputovao je na hrvatsko primorje gde je nastupao sa Jalom Bratom.

printscreen/instagram.com/bubacorelli

Koreli se na Instagramu pohvalio snimcima sa nastupa u jednom klubu u Poreču, ali i šetnjom uz more. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Buba i Jala potom su se zaputili u Cirih, a večeras nastupaju u Beogradu.

Inače, Koreli se tereti da je zajedno sa Almirom Bozalijom od decembra 2014. do juna 2015. nabavljao i prodavao opojnu drogu hašiš, amfetamine i kanabis na području Kantona Sarajevo.

Koreli i Bozalija drogu su čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima, nakon čega su je prepakivali u manje paketiće za uličnu prodaju.

Hodžić ili Koreli bio je u pritvoru od juna 2015. do februara 2016. godine, dok je Almir Bozalija bio u pritvoru od juna 2015. do januara 2016. godine. Obojici će u izrečenu kaznu zatvora biti uračunato vreme provedeno u pritvoru.

Nakon što je odležao osam meseci, Buba ima mogućnost da preostali deo zatvorske kazne plati i time izbegne zatvorsku kaznu.

Klix.ba piše da jedan dan proveden na slobodi u Federaciji BiH košta 100 maraka. To znači da bi Buba za svoju slobodu trebalo da plati 12.000 KM ili oko 6.000 evra. Nije poznato da li je on to do sada uradio.