NISU SAMO OPOZICIONARI NASILNICI: “Naprednjaci u Majdanpeku NAPADAJU MOTKAMA i otimaju telefone” (VIDEO)

Srpski pokret Dveri saopštio je danas da su njegove aktiviste u Majdanpeku brutalno napali članovi Srpske napredne stranke i zamenica predsednika opštine Majdanpek Elvira (Duda) Toskić – Jovanović kada su pokušali da zabeleže odlazak Majdanpečana na miting naprednjaka u Beograd.

printscreen/twitter

“U blizini autobuske stanice u Majdanpeku, Dr Marko Radulović i Boban Tošić iznenadjeni malim odzivom žitelja Majdanpeka odličili su da, putem fejsbuk video strima, upoznaju srpsku javnost sa ovom činjenicom. Kada su ih malobrojni razulareni naprednjaci uočili počele su da im uzvikuju uvredljive komentare, a pomenuta zamenica predsednika opštine surovo je nasrnula, prvo na Tošića, a potom i na Radulovića i otela im je telefone”, piše u saopštenju.

Kako se dodaje, kada je Tošić drugim telefonom pokušao da nastavi snimanje, jedan od prisutnih ga je više puta po ruci udario držaljom koja se koristi za zastave i pretio mu smrću.

“Duda Toskić je oteti telefon Dr Radulovića htela da baci u blizini Majdanpeka i tek je na intervenciju lokalne policijske stanice odustala od te namere”, navodi se u saopštenju.

Dveri su najoštrije osudili takvo ponašanje i očekuju da nasilnici budu kažnjeni u skladu sa zakonom.