Nisu svi pred Vladom Srbije: Građani se žale na Tviteru i nije im jasno ‘šta to premijer radi’

Vlada Srbije
Wikipedia

Građani Srbije već uveliko čekaju pred Vladom Srbije da ih primi premijer Aleksandar Vučić. Za prve razgovore prijavilo se oko 5.000 građana, a od 5:30 do 9 časova Vučić je popričao i saslušao njih 35.

 

Iako mnogi misle da će im to doneti rešenja za različite životne situacije, drugi, na društvenim mrežama, ne mogu da osveste šta se to dešava poslednjeg radnog dana u nedelje.

Kako pišu beogradski mediji, građani su na razgovor sa premijerom došli pod tremom, a mnogi kažu da im i pomalo “klecaju kolena”. 

– Iznenađena sam premijerovim prijemom i dobrom organizacijom. Prijavila sam se i nisam očekivala ni do jeseni da ću biti pozvana, ali me je premijer već prvog dana primio. Kada sam dolazila klecala su mi kolena, ali ljubaznost ljudi koji su me primili je dovela do toga da se opustim i iznesem svoj problem – rekla je za Novosti Slavica Stanković, medicinska sestra u penziji.

Međutim, Tviter je od ranog jutra počeo da poprima novu dimenziju, gde građani, koji nisu pre Vladom, komenatrišu na sebi svojstven način.

Evo samo neki komentara o ovoj temi:loading...