NJEGOVA MLADOST SE NADA! Stefan ima 22 godine i opet se bori sa teškom bolešću! POMOZITE!

Stefan Subotić ima samo 22 godine i bori se sa opakom bolešću. Njegov apel prenosimo u celini.

Promo Budi human

Dragi moj dobri narode,

Zovem se Stefan Subotić i imam 22 godine.Znam da me se mnogi sećate još od 18.te,kada sam oboleo,jer sam zahvaljujući vama i do sada lečen.Mislio sam da više nikada neću morati da vam se ovako obraćam.

Na žalost, nakon dve godine remisije od limfoblasne leukemije i stanja bez raka, bolest se opet javila, sada u obliku LEUKEMIJSKOG INFILTRATA.

Sa svoje 22 godine sam nakon toliko izolacija, hemo terapija, zračenja, transplatacije, lečenja binatumomabom, taman počeo da živim, pokušao da se opustim i uživam u ovom svetu, baš kao moji drugari i vršnjaci. Ali,bolest se evo opet vratila. Mladalački snovi mi se opet srušiše.

A samo želim da doživim sve ono što je prirodno za svakog mladog čoveka!Moram da se borim! Želim da verujem! Moja mladost se nada!

Hitno mi je potrebno zračenje. To ću obaviti ovde, u Kamenici. ALI po preporuci prof. dr. koja me leči u Nemačkoj, potrebno je da me opet za mesec dana vidi Flensburg. Ciklus terapija koje mogu primiti jedino tamo,jer ih u Srbiji nema, je veoma skup, oko 40.000 eura.

Uplate se mogu izvršiti na dinarski račun: 160-483612-69
Devizni:00-540-0002304.6
IBAN broj:RS35160005400002304623

Prošli put kada su predviđanja bila 20% da preživim, ova terapija je učinila čudo. Gospode učini da i sada uspem da stignem do nje.

Moj problem je opet, kako doći do novca. Već sam tri puta odbijan od komisije koja bi mogla dozvoliti lečenje u inostranstvu. To je na veliku žalost nemoguće za sve nas korisnike humanitarnih fondacija, jer država nema previše sluha za nas i ne prihvata da ovde nije baš svako lečenje kao u inostranim bolnicama.

Koliko je bolno kada zbog vas porodica mora da organizuje humanitarne akcije,turnire i koncerte, deli flajere sa SMS-om i objašnjava sa bolom koji nosi u sebi koliko sve to meni znači. Sada je i to nemoguće zbog ovog virusa.

Jedino uz vašu pomoć i razumevanje mogu poći po svoje izlečenje u Flensburg!

Verujte, jako je teško živeti u iščekivanju da li će se prikupiti baš taj potreban novac koliko trenutno vredi moj život.

Verujem da ću ovaj put doživeti srećan kraj!Nada me nikada nije napustila!

S velikim bolom u srcu što je sve ovako, ali i velikom nadom da me razumete, molim za SMS 360 na 3030! Molim za donacije za moje izlečenje!