NOĆ U BEOGRADU: Sedam saobraćajnih nesreća, osmoro povređeno

policija
pixabay.com

U Beogradu je protekle noći osam osoba povređeno u sedam saobraćajnih nezgoda, a povrede su većinom bile lakše prirode.

 

U 20:38 sati na autoputu kod Arene, u smeru ka centru grada, intervenisala je pedijatrijska lekarska ekipa zbog trogodišnjeg dečaka, ali on nije imao povrede i nije vožen u zdravstvenu ustanovu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura, prenose Novosti.

Na uglu ulica 11. Krajiške divizije i Gočke u 19:05 sati lakše povrede zadobila je 85-godišnja žena, koja je prevezena u Urgentni centar.

U 22:56 sati na Ugrinovačkom putu kod broja 54 u Zemunu došlo je do sudara putničkog automobila i autobusa pri čemu je lakše povređen 60-godišnji muškarac, koji je zbrinut na licu mesta.

Na Banovom brdu, na uglu Trebevićke i Požeške ulice, u 04:01 sati povređena su dva muškarca od 29 godina starosti i jedan 31-godišnji muškarac koji su, takođe, zbrinuti na licu mesta.

U 05:00 sati na uglu ulica Strahinjića Bana i Francuske prevrnulo se vozilo pri čemu je laše povrede zadobio 29-godišnji muškarac i potom prebačen u Urgentni centar.

Kod TC “Ušće” u 05:50 sati na licu mesta je zbrinut 79-godišnji muškarac, dok se u 05:24 sati kod “Home centra” kod Sajma prevrnulo vozilo, a tom prilikom je povređen 29-godišnji muškarac i prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 113 intervencija od kojih 30 na javnom mestu, a za pomoć su se javljale sve grupe hroničnih bolesnika, dok su jutros preovladavali astmatičari, navela je Macura.

Juče je, prema njenim rečima, zabeleženo 138 intervencija Hitne pomoći od kojih 48 na javnom mestu uključujući 11 saobraćajnih nezgoda i jedan pad sa visine.loading...