Nosio lik Vučića na majici: KO JE BOJAN RADOVANOVIĆ, vlasnik hotela koji je jutros HTEO DA SE UBIJE u Beogradu?

Bojan Radovanović
Printscreen Prva

Vlasnik hotela "Prestiž" Bojan Radovanović pretio je da će izvršiti samoubistvo skokom sa krova tog objekta, ali je odustao od te namere.

 

On je posle nekoliko sati sišao sa krova, a za Prvu televiziju je rekao da je to učinio pošto su izvršitelji, koji je trebalo da obave iseljavanje, otišli. Radovanović tvrdi da “kriminalci u dogovoru sa izvršiteljima hoće da otmu njegovu imovinu”.

– Moram da branim imovinu. Tim kriminalcima se sudi za nasilje i iznudu, a istovremeno oni nastavljaju da otimaju. Mi smo uputili nadležnima dokaz o vlasništvu, a izvršitelji to ne uvaže – rekao je Radovanović za TV Prva.

Bojanom Radovanovićem se bavila i emisija Insajder, u serijalu “Patriotska pljačka“. Radovanović je na krovu svog hotela bio u majici sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, za koga je nakon višečasovne drame rekao da “ga poštuje i da mu veruje”. 

– Od njegovog dolaska na vlast, otvoreni su mnogi slučajevi, bori se protiv kriminala. Nisam ja obukao majicu da plašim njih Vučićem, nego da kažem da više ovako ne može – rekao je Radovanović. 

Podsetimo, iz hotela “Prestiž” je ranije rečeno za B92.net da je situacija alarmantna i da su na mestu zbivanja ekipe Hitne pomoći i policije. 

Za B92.net je portparolka Hitne pomoći Nada Macura potvrdila tu informaciju i navela da je od MUP saznala da je u toku “iseljavanje”. Kako je kasnije Radovanović rekao, “svi su otišlli pa je on odlučio da siđe”

 

Foto: Printscreen tv Prva

Vlasnik hotela tvrdi i da je policija dovedena u nezavidan položaj. 

– Policija je korektna, ona asistira, ali nije na njoj da tumači zakon, to treba da rešava sud. Inače, oni su ranije i odbili asistenciju – rekao je Radovanović. 

Tokom razgovora za Prvu, on je govorio i da je u pitanju imovina koja je upisana na ime njegove supruge, dok mediji navode da je iseljenje naloženo zbog duga. 

Mediji su krajem januara ove godine preneli da je tada pokušano iseljenje, ali do toga nije došlo, a kako je navedeno, “Radovanović se sklonio na drugi sprat svog hotela iz kog mu se samo videla glava”. 

Danas je preneo da je Radovanović pretio da će izvršiti samoubistvo i u martu ove godine, a dodaje se i da je hotel “Prestiž“ postao plen neraščišćenih dugova vlasnika, brata Ljubiše Buhe Novaka i njegovog kuma Dragana Silića.loading...