Posle uspešne izložbe, održane 7. aprila u Galeriji Štab, "Nebeski slika" u Americi poznat i kao "savremeni Pikaso", Marko Tomić će u petak, 7. jula, svim ljubiteljima slikarstva predstaviti svoje nove, vesele i drugačije radove.

Vrata prostorije Kluba književnika su od petka otvorena za sve zainteresovane, a priliku da vidite fantastične radove našeg slikara, Marka Tomića, imaćete do 14. jula!

 

Tako će “Nebeski slikar” održati, treću po redu izložbu u Beogradu, pod nazivom “Gastro Art Konektivizam”.

Podsetimo, Marko Tomić je u aprilu ove godine, na izložbi održanoj u Galeriji Štab, predstavio pedeset novih slika u više različitih serija koje prikazuju nevidljiv, ali prisutan konektivizam, koji ovaj neobični slikar razvija i tako stvara novi pravac u slikarstvu. 

 

Inače, Marko je rođen 30. jula 1984. godine u Beogradu, Srbija. Sa 23 godine je otišao u Ameriku, i posle kraćeg lutanja, “smestio se” u Majami, gde njegova strast prema umetnosti kida sve barijere. Početak njegove karijere je neobičan i zato vam preporučujemo da pročitate INTERVJU SA MARKOM, koji je nedavno dao za naš portal, Dnevno.rs.

 

Vidimo se u Klubu književnika!loading...