Novac, gole žene i pištolj: Biznismen iz Vranja dobio tortu koja se mnogima nije dopala (FOTO)

Torta
Juznevesti.com

Fotografija rođendanske torte ukrašene pištoljima, novčanicama od 500 evra, figurama golišavih devojaka i crnom limuzinom širi se internetom.

 

Foto: Juznevesti.com

Zbog informacije da je poznati vranjski biznismen Goran Tasić Gokče prošle nedelje proslavio baš 44. rođendan, koliko i na torti “piše”, a da je tim povodom bila priređena i gala-žurka, u tom gradu se uveliko priča da je torta napravljena za njega.

Tasić je u izjavi za “Južne vesti” rekao da torta jeste bila namenjena njemu, ali da je na fotografiji koja kruži internetom zapravo samo maketa torte koja mu je bila ponuđena a koju je, kako kaže, on odbio.

Video sam tu tortu. To je bio samo jedan od predloga devojke koja pravi te torte. Ja sam to odbio. Rekao sam da mene to ne interesuje i da hoću klasičnu tortu. Tamo je bilo 120 ljudi i videli su kakva je torta bila – kaže Tasić.

Ako ova torta zaista i nikada nije napravljena, već je ostala samo maketa, zbog njene popularnosti na društvenim mrežama, možda i dođe do nekog drugog biznismena koji bi želeo da je ima na svom slavljeničkom stolu.