NOVE INFORMACIJE: Jelenino telo bilo u vodi samo 4 sata?

Jelena Marjanović
MUP Srbija

Telo Jelene Marjanović nalazilo se u vodi najverovatnije samo četiri sata, saznaje Kurir.

Kako za Kurir navodi izvor blizak istrazi, to ukazuje da je leš nesrećne pevačice naknadno bacen u kanal u naselju Crvenka.

Operativci beogradske policije još uvek ne mogu sa sigurnošću da potvrde gde je tačno Jelena ubijena, ali sve manje veruju u to da se zločin dogodio na nasipu na kome je trčala.

Podsetimo, Jelena je nestala u subotu 2. aprila oko 15 časova, ubijena je između 16.30 i 17, a telo je nađeno sutradan oko 12 časova u kanalu kod nasipa.

– Telo nije bilo u stanju u kome bi trebalo da se nalazi da je više od 20 sati bilo u vodi. Kada se sklope sve kockice, moguce je da je policijski pas tragac zapravo pratio Jelenin miris od nasipa, preko njive do glavnog puta – priča sagovornik Kurira iz istrage.

Kako je ranije pisano, policijski pas je pronašao pevacicino telo u kanalu, a zatim projurio kroz njive i zaustavio se kod asfaltnog koji prolazi kroz naselje Crvenka.

– Moguce je da ju je napadac najpre omamio, pa je uz pomoc saucesnika preko oranica preneo do automobila koji ih je cekao parkiran na glavnom putu. Ona je sat kasnije ubijena, a sutradan bacena u kanal – kaže izvor.

Operativci ne veruju da je ubica Jelenu vukao preko njive jer bi to ostavilo tragove.

– Verovatno su je pridržavali jer naši psi prate samo trag koji se nalazi na zemlji – navodi sagovornik.