NOVI DETALJI ISTRAGE: Jelena Marjanović ubijena SEDAM MINUTA nakon telefonskog razgovora

Jelena Marjanović
MUP Srbija

Policija je ustanovila da je Jelena Marjanović ubijena sedam minuta pošto je obavila telefonski razgovor, javljaju beogradski mediji.

 

Prostorno-vremenskom rekonstrukcijom događaja utvrđeno je tačno vreme poslednjeg telefonskog razgovora Jelene Marjanović i ustanovljeno je da je ubijena u narednih sedam minuta, javlja Pink.

Kako izvori navode, Jelena se poslednji put čula sa majkom Zoricom kojoj je rekla da ide na trčanje i da će posle toga da ode kod nje.

“Bitno je da istraga utvrdi šta je Jelena u tom poslednjem telefonskom razgovoru tačno rekla. Da li je majci rekla: ‘Idem da trčim’ ili je navela: ‘Na nasipu sam, idem da istrčim još jedan krug'”. 

Policija veruje, javlja “Kurir” da bi od velike pomoći reči koje je doslovce izrekla u tom razgovoru jer ako je majci tada pomenula da je na nasipu to znači da ju je ubica usmrtio 7 minuta posle toga baš na tom mestu.

Ako ne, postoji mogućnost da je posle razgovora oteta, odvedena, ubijena na drugom mestu, a njeno telo potom naknadno bačeno u kanal.

Ranije danas, beogradska štampa prenela je i saznanja da je ubica imao najmanje jednog pomagača i da su se oni temeljno pripremali za likvidaciju, na šta ukazuju uklonjeni tragovi, kao i dokazi.

Ubistvo pevačice iz Borče brižljivo je planirano najmanje dva meseca, saznaje “Kurir” iz izvora bliskog istrazi. Izvor otkriva i da će cela porodica Marjanović ove nedelje biti ponovo odvedena na ispitivanje u policiju, kao i na poligraf.

  

“Ubica je imao najmanje jednog pomagača i oni su se detaljno spremali za ovaj stravičan zločin”, rekao je izvor.

Meštani Borče juče su našli i novi trag koji bi mogao da odvede do ubice – policiji je prijavljen pronalazak sportske torbice nepoznate osobe na kanalu u Borči gde je ubijena pevačica “Granda”.

Inače, na pramenu kose brutalno ubijene pevačice koji je pronađen na grani kod nasipa, nema tragova drugih osoba – ni poznatih, ni nepoznatih, rezultati su veštačenja i sprovedene DNK analize.

Pramen njene kose, pronađen na grani, nedaleko od kanala u borčanskom naselju Crvenka, gde je pronađeno i njeno beživotno telo, nije dao ključ za rešenje ovog veoma složenog slučaja. Istraga se nastavlja.

Od novijih saznanja vezanih za ovo misteriozno ubistvo je i ono objavljeno pre dva dana je da je Jelena pre smrti davljena u vodi.

Nezvanični rezultati obdukcije potvrdili su da na telu pevačice nije bilo vidljivih povreda. Takođe, patolozi su utvrdili da je ubijena dan pre nego što je njeno telo pronađeno u kanalu na nasipu u divljem naselju Crvenka kod Borče.

Od novijih detalja iz istrage je onaj da policajci veruju da M.M, rođeni brat Jeleninog supruga Zorana, krije važne informacije o ubistvu pevačice.

List navodi da se brat muža ubijene pevačice nalazi pod istragom zbog sumnje da krije važne informacije o ovom zločinu.