NOVI DETALJI ISTRAGE: Sprema se hapšenje Marjanovićevih POMAGAČA, zbunjuje misterija VENČANE BURME

zoran marjanović
dnevno.rs/kolaž

Otisak obuće s krvlju ubijene Jelene Marjanović (33) otkriven je na drugoj strani kanala u Borči, što ukazuje da je njen krvnik posle zločina pobegao u naselje Crvenka.

 

To je jedan od novih detalja iz optužnice protiv Zorana Marjanovića (39), optuženog za brutalno ubistvo pevačice, koje je medijski najpraćeniji slučaj u Srbiji.

Otisak obuće na kojem je bilo krvi ubijene Jelene pronađen je na drugoj strani kanala u Borči, u suprotnom smeru od nasipa. To praktično znači da je ubica posle zločina pobegao ka naselju Crvenka. Taj otisak je veštačen, ali je još nepoznat vlasnik obuće. Ukoliko osoba bude identifikovana na osnovu tog otiska, uskoro se može očekivati i hapšenje saučesnika – navodi naš izvor iz tužilaštva.

Trag na zemlji, prema rečima našeg sagovornika, ukazuje da je ubica ili neko od njegovih saučesnika pobegao ka drumu, gde je najverovatnije utrčao u automobil i odvezao se sa mesta zločina.

Inspektore i tužioce zbunjuje još jedna misterija u vezi sa venčanom burmom

Detektivka otkrila nestanak burme!

„Alo!” je u oktobru 2017. prvi objavio svedočenje detektivke Katarine Ostojić da je Jeleni skinuta burma posle zločina! Kada je Jelena nađena u kanalu, odmah je bilo uočljivo da na desnoj ruci nema zlatnu burmu, koju nikada nije skidala!

Porodica je znala da je Jeleni skinuta burma posle ubistva, ali su o tome ćutali iz samo njima znanih razloga. Pitanje je da li je nekome smetala njena burma i brak sa Zoranom i da li je ubijena iz pakosti ili neke osvete – rekla je za „Alo!” Katarina Ostojić.

ubijene pevačice. Burma je posle zločina nestala! Kada je telo nađeno i kada su članovi porodice pozvani da identifikuju ubijenu pevačicu, potvrđeno je da je burma nedostajala sa domalog prsta desne ruke ubijene pevačice. Na tom delu njene šake pronađen je i fragment DNK muškarca, koji još nije identifikovan. Identičan biološki trag izolovan je i sa donjeg dela Jelene trenerke – kaže naš izvor i ističe da taj trag najverovatnije vodi do drugog saučesnika.

Kada se otkrije kom muškarcu pripada taj trag DNK sa Jelenine ruke, kao i otisak obuće sa tragovima pevačicine krvi, konačno će biti rešena misterija koliko je osoba učestvovalo u zločinu. Sumnja se da je krv kapala sa ubičinog tela dok je bežao sa mesta zločina.
Prema rekonstrukciji zločina, koji se dogodio 2. aprila 2016, Jelena Marjanović se žestoko borila za život!

Ona je vučena oko 30 metara pre nego što je ubijena! Pretpostavka je da je prvi udarac zadobila u nogu i da je posle toga pala na zemlju. Ubica se u tom trenutku obrušio na nju, zgrabio je za kosu i tako joj skinuo gumicu za kosu, koja je nađena na mestu brutalnog ubistva. Mobilni telefon joj je ispao iz džepa nekoliko metara dalje od nađene gumice, a rekonstrukcija je potvrdila da ga je izgubila dok se borila sa ubicom – navodi naš sagovornik iz tužilaštva i dodaje da su DNK optuženog Zorana i njegovog oca Vladimira nađeni na Jeleninoj gumici za kosu.

 – Biološki tragovi su pronađeni na samoj gumici za kosu. Analiza je pokazala da pripadaju Zoranu Marjanoviću i njegovom ocu Vladimiru. Potvrđeno je da su obojica koristila tu istu gumicu za vezivanje kose – ističe naš izvor i navodi da je u optužnici do detalja rekonstruisano kako je Jelena usmrćena.

Pevačica je vučena do kanala, ali je onda uspela da se otrgne i pobegne na drugu stranu kanala, gde joj je spala patika. Ubica je tada uspeo da je zgrabi jednom rukom za donji deo trenerke, a drugom ju je prvi put udario tupim predmetom po glavi i povukao je nazad u vodu. U kanalu joj je zadao još osam udaraca, usled čega joj je lobanja pukla na nekoliko mesta! – navodi se u optužnici.

Jelena Marjanović je nestala 2. aprila 2016, a narednog dana je u kanalu na nasipu Crvenka pronađeno njeno unakaženo telo.loading...