NOVI DETALJI JEZIVOG ZLOČINA: Ubica pevačice imao SAUČESNIKE, žrtva ubijena na monstruozan način?

Jelena Krsmanović
FACEBOOK/Jelena Jeca Krsmanovic

Policija proverava navode da je osumnjičeni Zoran Marjanović imao saučesnike prilikom likvidacije supruge.

 

Policija proverava da li je Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za svirepo ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), imao pomagače 2. aprila 2016, kada je, prema navodima krivične prijave, počinio zločin.

Sagovornik „Alo!” blizak istrazi navodi da se još utvrđuje ko je pomagao ubici i da li joj je više osoba pomoću različitih predmeta smrskalo glavu, jer je na lobanji imala devet jezivih rupa, različitih veličina i oblika!

Kako „Alo!“ saznaje, tokom pretresa kuće Zorana Marjanovića neposredno nakon ubistva njegove supruge Jelene policija je, između ostalog, zaplenila i njegove farmerke.

Jedan od tragova koji je probudio sumnju bilo je blato na farmerkama koje je on nosio. Detaljnom analizom farmerki i blata koje je pronađeno na telu ubijene pevačice ustanovljeno je da je isto, odnosno da se uzorci poklapaju. Kako je istraga utvrdila, na telu pevačice, odnosno na njenoj garderobi na više mesta je pronađen Zoranov DNK.

– Istraga još nije završena. Pretpostavljamo da osumnjičeni posle ubistva nije mogao sam da ukloni tragove i baci leš. Utvrđuje se da li je ubica mogao sam usmrti Jelenu i ko mu je pomagao posle zločina – kaže za “Alo” neimenovani sagovornik blizak istrazi.

Obducenti su na osnovu Jeleninih povreda utvrdili da je pevačica ubijena najverovatnije malim šrafcigerom, koji joj je napravio krater u glavi i oštetio mozak!

– Ne isključuje se mogućnost da je za udarce korišćeno nekoliko različitih čvrstih predmeta. Na lobanji je prebrojano ukupno devet kratera! Sve povrede je zadobila dok je bila živa! Od jednog zabadanja u mozak joj je utisnut deo lobanje. Na tom mestu mozak je bio razoren u vidu kanala dugog oko dva centimetra – navodi naš sagovornik.loading...