NOVI GOVOR TOME MONE HIT NA INTERNETU: Pomenuo Vučića i istoriju, Tviter se usijao od URNEBESNIH KOMENTARA (FOTO+VIDEO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović obišao je radove na deonici autoputa “Miloš Veliki” od Preljine do Požege i tom prilikom održao govor. Po prirodi stvari protokolarna obaveza, postala je predmet šala na Tviteru jer je ministar govor pretvorio u "odu zahvalnosti" predsedniku Vučiću.

Printscreen Twitter/BaOgra

Čitav govor ministra Momirovića prenosimo u celosti:

“Ako neko ko nas ne podržava nije spreman da to pohvali, mora da zapamti da će istorija to pamtiti i da istorija neće moći da ćuti pred situacijom u kojoj se sad nalazimo i pred infrastrukturnim projektima koje sad sprovodimo.

Ja se izvinjavam, gospodine predsedniče, što jednom ministru izabranom od strane parlamenta toliko dajem za pravo da pred vama koji ste neposredno izabrani i koji ste vrhovni komandant naših oružanih snaga i koji ste našli svoje vreme da dođete, obiđete ove radove, dodatno pritisnete i nas kao članove Vlade i naše izvođače, što za nas ume da bude, ne mogu da kažem neprijatno, ali je teško, nije to mali pritisak, to nam svima podiže tenziju.

Mi zaista dajemo sve od sebe, svake nedelje imamo sastanke ovde da bismo ovu najtežu deonicu razvili, ali ono na čemu mi sada radimo i ovde, i u Vojvodini, i u Istočnoj Srbiji, to ova zemlja nije videla nikad u svojoj istoriji. I ja sam uveren da će svi to videti, a ono što zaista nama svima i pred nama i pred građanima podiže nivo obaveze, istorija će ovo zapamtiti i istorija neće moći da ćuti.”

Ovaj govor mladog ministra izazvao je veliku pažnju na Tviteru, a komentari idu od onih koji ga nazivaju “poltronom” do onih koji su primetili da Drobnjak iza ministra “čačka zube noktom”.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Momirović postane tema rasprava na Tviteru. Snimak koji je on sam objavio, a na kome “trenira strogoću” nad radnicima na autoputu nedavno je postao hit na društvenim mrežama.

KAKVA ISPALA MINISTRA! Toma Mona napravio LAPSUS zbog kojeg se smeje ceo Tviter (VIDEO)