NOVI NAPAD NA KRALJEVSKU PORODICU: Princ Hari izneo nove PRLJAVŠTINE, ovog puta o OCU

Javnost u Britaniji ne može da se oporavi od šoka...

printscreen

Vesti sa dvora u Britaniji nisu dobre. Kraljevska porodica je nakon intervjua Megan Markl i princa Harija, u kojem su kod Opre Vinfri optužili kraljevsku porodicu za rasizam, ponovo na udaru.

Preciznije ovoga puta direktno princ Čarls, a indirektno kraljica Elizabeta. Naime, princ Hari je gostujući u emisji “Armchair expert”, koju vodi glumac Daks Šepard, progovorio o odnosu sa princom Čarlosom, svojim ocem i tom prilikom je progovorio o vaspitnim metodama svog oca, kao i o tome da se nikada nije osećao kao da pripada kraljevskoj porodici.

On je tom prilikom otkrio i da je na njegov ugao gledanja dosta uticao i stav, kao i zapažanje njegove supruge Megan Markl. Kraljevska  porodica je u šoku zbog njegove izjave.

Hari je proveo gotovo čitavu emisiju uveravajući voditelja i javnost da je on isti kao drugi ljudi, zbog čega se sada javnost u Britaniji pita, zbog čega su Megan i Hari zadržali svoje titule ukoliko ih se toliko gnušaju, a mnogi su i stava da im treba oduzeti titule, budući da ne obavljaju svoje kraljevske dužnosti.

Moj otac se ponašao prema meni onako kako su se njegovi roditelji ponašali prema njemu – rekao je Hari i dodao da je njegov život bio mešavina Trumanovog šoa i odlaska u cirkus, kao i da su se on i Megan preselili u Montesito u Kaliforniji kako bi prekinuli niz genetskog bola.

Javnost u Britaniji je besna zbog ovih izjava, jer je na ovaj način napadnuta i kraljica kao i princ Filip, koji je nedavno preminuo.

Britanski novinar Pirs Morgan prokomentarisao je ovaj intervju.

Koliko će još puta ovaj razmaženko da javno blamira svog oca koji ga izdržava ceo život – napisao je Morgan na Tviteru.