NOVI NAVIJAČKI OBRAČUN: Saradnik Velje Nevolje PUŠTEN za vikend iz zatvora pa izazvao HAOS

Vujičić je ranije bio navijač Radničkog iz Kragujevca i pripadnik "Crvenih đavola", ali je kasnije prešao u Partizanovu navijačku grupu "Principi".

pixabay.com

Dragoljub Vujičić zvani Dragče Osuđenik, član Partizanove navijačke grupe “Principi”, teško je povređene večeras u žestokom obračunu navijača u Kragujevcu.

Tuča se dogodila oko 19 časova u centru grada, kada je Vujičić u okršaju sa suparničkom ekipom zadobio povrede glave i donjih ekstremiteta, nakon čega je prebačen u bolnicu.

Dragoljub Vujičić se nalazi na odsluženju kazne u zatvoru Petrovac u Kragujevcu, a iz kaznionice je bio pušten na vikend. Šta je uzrok tuče za sada se samo nagađa, ali bolje upućeni sumnjaju da su verovatno u pitanju neraščišćeni računi oko kriminalnih poslova.

Inače, Vujičić je ranije bio navijač Radničkog iz Kragujevca i pripadnik “Crvenih đavola”, ali je kasnije, kako prenosi ucentar.rs, prešao u Partizanovu navijačku grupu “Principi”, zbog čega ga mnogi povezuju sa mafijaškom ekipom Veljka Belivuka, poznatog i kao Velja Nevolja, i njegovim kriminalnim poslovima.