NOVI OBRT u slučaju ubistva Jelene Marjanović: Policija ima dva osumnjičena

Jelena Marjanović
MUP Srbija

Kuća mladića koji je na informativnom razgovoru u policiji i za čijim bratom traga policija, nalazi se samo na 200 metara od nasipa na kome je pronađeno Jelenino telo.

 

Policijski inspektori koji se bave ispitivanjem slučaja ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović danas su, nakon pretresa jedne kuće u Crvenki iz nje izveli mladića I. R. i odveli ga na ispitivanje. Policija traga za njegovim bratom N. R. I jedan i drugi brat imaju dosije u policiji.

I. R. je odveden u stanicu i saslušan u svojstvu građanina, kako bi se saznalo ima li informacije koje bi pomogle da se dođe do Jeleninog ubice. On nije osumnjičen, niti je uhapšen.

Policija trenutno traga za njegovim bratom N. R. zbog informativnog razgovora. Istovremeno, iz njihovog komšiluka odveli su najmanje četvoricu mladića.

Pre nego što su ga odveli, forenzičari su pretresli njegovu kuću. Kuća mladića nalazi se samo na 200 metara od nasipa na kome je pronađeno Jelenino telo.

Prema nezvaničnim saznanjima, suprug ubijene pevačice Zoran Marjanović došao je sat vremena posle nestanka Jelene, tražeći braću kako bi ih pitao da li su je videli. Pod lupom istrage su i beskućnici i skitnice zbog mogućnosti da su slučajno bili u blizini mesta gde je ubijena pevačice, kako bi se otkrilo da li su nešto videli.