NOVI SIMBOL BEOGRADA: Počela gradnja ‘SKYLINE BELGRADE’, kompleksa sa tri kule teškog 200 miliona evra (FOTO)

Skyline Belgrade
Beoinfo

Svečana ceremonija u čast obeležavanja početka izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade održana je sinoć u poslovnom parku Airport City Belgrade, u prisustvu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, gradonačelnika Beograda Siniše Malog i ambasadorke Izraela Nj. E. Alone Fišer-Kam.

 

AFI Europe, vodeća kompanija u oblasti razvoja nekretnina i investicija u centralnoj i istočnoj Evropi, stoji iza ovog jedinstvenog kompleksa, koji će u budućnosti postati novi simbol Beograda. Priliku da se upoznaju sa projektom vrednim 200 miliona evra imalo je više od 500 gostiju – istaknutih domaćih i inostranih privrednika, uglednih zvanica iz poslovnog sveta, kao i sveta kulture i javnog života.

Projekat Skyline Belgrade predstavlja moderan kompleks impozantne veličine, na prestižnoj lokaciji u centru grada, poznatoj po velikom broju diplomatskih predstavništava. Kompleks će se prostirati na više od 100.000 kvadratnih metara stambenog, maloprodajnog i poslovnog prostora. Prostrana podzemna garaža na više nivoa biće na raspolaganju svima koji budu živeli ili radili u kompleksu.

 

Skyline Belgrade predstavlja potpuno osveženje u urbanističkom i arhitektonskom smislu. Elegantna i sofisticirana arhitektura krasiće ovaj projekat, koji će svojim stanarima ponuditi posebne pogodnosti uz privatni bazen, spa, recepciju, održavanje i niz rekreativno uslužnih sadržaja. Svaki stan u ovom kompleksu predstavljaće unikatan, kvalitetan i udoban komad raja na samom vrhu Beograda. U sklopu projekta obližnji park Gazela – Tri ključa, biće preuređen u jedinstvenu zelenu oazu koja će oplemeniti ovaj kraj i pružiti svim Beograđanima savršen ambijent za odmor i uživanje.

Tokom večeri prisutnima su se obratili gospodin Adir El Al, CEO projekta Skyline Belgrade, ambasadorka Izraela Nj. E. Alona Fišer-Kam i gradonačelnik Beograda, Siniša Mali.

Srećan sam što imam priliku da predstavim stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade, još jedan uspešan projekat kompanije AFI Europe, čiju izgradnju uskoro započinjemo. Ovaj kompleks pružiće svojim stanarima jedinstvene pogodnosti i luksuz, a sve to na prestižnoj lokaciji u samom centru grada koja će, izgradnjom kompleksa i preuređenjem obližnjeg parka, povratiti stari sjaj. Ponosni smo na to što ćemo kroz ovu našu investiciju od 200 miliona evra obezbediti mnoga nova radna mesta i  doprineti razvoju lokalne privrede. Želeo bih posebno da se zahvalim predstavnicima Republike Srbije i grada Beograda na dobrim odnosima i poverenju koje su nam ukazali. Uz izuzetnu saradnju i njihovu podršku stigli smo do ovog momenta u kome počinjemo naš treći veliki projekat u Beogradu, Skyline, za koji smo uvereni da će biti naš ponos i novi simbol Beograda – istakao je  Adir El Al, CEO projekta  Skyline Belgrade.

Ambasadorka Izraela Nj. E. Alona Fišer izjavila je da je Veoma ponosna što ima priliku da prisustvuje pokretanju trećeg projekta kompanije, koji će, kako govori i njegovo ime, preoblikovati panoramu Beograda.

– Kontinuirane i rastuće izraelske investicije u Srbiju ne predstavljaju samo izraz poverenja izraelskih investitora u Srbiju, već, pre svega, izraz poverenja koje stanovnici Beograda imaju u njih – istakla je ona.

 

Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali je izjavio da je Skyline Belgrade je jedan od velikih projekata koji će promeniti panoramu Beograda i predstavljati jedan od novih, možda i najlepših simbola grada.

– Ovo je dokaz da sve veći broj investitora veruje u našu zemlju i naš grad, što pokazuje da smo postali zemlja atraktivna za ulaganje – smatra gradonačelnik Beograda.

Ekskluzivni zastupnik prodaje projekta Skyline Belgrade je vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International (CBRE Srbija).