NOVI SNIMCI POKAZUJU AUTOMOBIL MARJANOVIĆA SNIMLJEN U SUBOTU: Sumnja se da je ubistvo umešana i neidentifikovana žena

Jelena Marjanović
MUP Srbija

Policija je u sklopu istrage ubistva brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, uzela snimke sa sigurnosnih kamera iz prodavnice u borčanskom naselju Crvenka.

 

Na snimku od subote kada je Jelena nestala se vidi jurnjava automobila Marjanovića. Snimci su odneti na dalje ispitivanje, kako bi se utvrdilo u koje tačno vreme su se pojavljivali.

Ispitaće se i ko je još prolazio putem u Crvenki, u nadi da će pronaći dokaz koji bi mogao dovesti do rešavanja slučaja koji je potresao čitavu Srbiju.

Takođe, policija sumnja da je u ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) umešana i jedna žena, čiji se identitet zasad ne otkriva, piše Kurir.

U okviru istrage zločina u kojem se dosad sumnjalo na tri člana ove porodice izvršen je i pretres stana porodične kume Vere, ispituje se njen odnos sa Zoricom Marjanović, svekrvom pokojne pevačice od koje se ne ona razdvaja. Takođe se proverava i odnos ubijene Jelene i njene svekrve.

Kuma Vera živi takođe u Borči, a ispitivana je i pretresan joj je stan jer je u bliskim odnosima s porodicom Marjanović.

– Došli su na adresu na kojoj živi u Borči i iz kuće odneli neke stvari, gledali su stan… Ona se tada prijateljima požalila: “Ju, zar i meni da pretresu stan!”.

Inače, kuma Vera je u kući Marjanovića stalno, ona u Jeleninu svekrvu gleda kao u ikonu. Od kada je Jelena ubijena, ona ne izlazi iz njihovog doma, tu je i dan i noć – otkriva jedan od prvih komšija Marjanovića.