NOVO UPOZORENJE RHMZ: Stiže još kiše i oblaka, spremite se za SNAŽNU OLUJU I NEVREME

U Srbiji će sutra pre podne biti pretežno sunčano vreme, dok se naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom očekuje sredinom dana na severu i zapadu, a posle podne, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

BETA

RHMZ je upozorio da će na području Srbije sutra posle podne, uveče i tokom noći ponegde biti obilnih pljuskova, grmljavine i grada.

Pre podne će duvati slab, južni i jugoistočni vetar, a posle podne i uveče umeren, severozapadni. Najniža temperatura biće od 10 do 17 stepeni, najviša dnevna od 24 na severozapadu do 29 stepeni na jugoistoku.

U Beogradu će sutra pre podne biti pretežno sunčano vreme, dok se posle podne, uveče i tokom noći očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Pre podne će duvati slab, jugoistočni vetar, a posle podne i uveče umeren, severozapadni. Najniža temperatura biće 17, najviša 28 stepeni.

U Srbiji će u nedelju biti promenljivo oblačno i sveže vreme, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Od ponedeljka do petka biće promenljivo i malo toplije vreme, uz retku pojavu kratkotrajne kiše i pljuskova s grmljavinom.

Od subote, 20. jula, očekuje se sunčano i toplo vreme.