NOVOSTI IZ GSP: Ova linija je od danas PRODUŽENA

Autobus GSP
Dnevno.rs

Autobuska linija 703 je produžena i od danas će saobraćati trasom - od Keja oslobođenja u Zemunu, preko Batajnice do Ugrinovaca.

 

“Posle više od 30 godina građani Ugrinovaca su dobili direktnu vezu sa Zemunom…na zahtev građana i na predlog opštine Zemun, mi smo, uz našu Direkciju za javni prevoz doneli odluku da prihvatimo njihove zahteve i da produžimo liniju 703”, rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

To nije jedina produžena linija, rekao je on i podsetio da je u prethodnom periodu produženo više od desetak linija, među kojima je linija 607 koja povezuje Novi Beograd sa Surčinom.

Istakavši da Grad Beograd veoma ulaže u opštinu Zemun, Vesić je rekao da su danas počeli radovi na izgradnji kanalizacije u Koruškoj ulici, a da će u narednih desetak dana početi i radovi na kanalizaciju u Plavim horizontima.

“Zajedno sa opštinom Zemun radimo na tome da nadoknadimo nedostajuću infrastrukturu, a Zemun ima dosta takvih problema. Kad kažemo infrastruktura mislimo na vodu, kanalizaciju, put i javni prevoz. To je nešto što svi građani treba da imaju i verujem da ćemo i ubuduće uspešno rešavati ovakve probleme”, rekao je on.

Predsednik Privremenog organa opštine Zemun Dejan Matić je rekao da liniju 703 mogu da koriste i građani susedne opštine Surčin, pošto je povezana sa linijom 603, kao i građani naselja Busije i Batajnica.

“Naš cilj je da povežemo privrednu zonu i da je približimo kako za nova radna mesta tako i za sve one privredne subjekte koji se tamo nalaze, ali i da svi građani mogu lakše da stignu do centra opštine i tamo završe sve neophodne poslove” rekao je Matić.