OBJASNIO! U snimku koji NIJE EMITOVAN u “24 minuta” Kesić ispevao pesmu O JUTKI IZ BRUSA i – rasturio (VIDEO)

Nakon zimske pauze sinoć je na televiziji O2 emitovana nova epizoda emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem". Sudeći po prvim komentarima Kesić i Njuzovci su bili u elementu, a interesantno je da je najviše pažnje izazvala pesma koja zapravo - nije emitovana!

Printscreen

Većina najvernijih fanova zna da Kesić i njegova ekipa skoro uvek snime više materijala nego što zapravo stane u emisiju koja je uvek vremenski ograničena. Ono što iz nje bude izbačeno, uvek se nađe na Jutjub kanalu 24 minuta.

Tako je i sa pesmom koju je Zoran Kesić “ispevao” gradonalečniku Brusa Milutinu Jeličiću Jutki optuženom za seksualno uznemiravanje žena. Popularni voditelj je parodirao legendarni hit Đorđa Balaševića “Znate l’ priču o Vasi Ladačkom” i tako je nastala pesma – “Znate l’ priču o Jutki iz Brusa”.

Ovo se čekalo! ZORAN KESIĆ objasnio PROTESTE 1 od 5 miliona u 60 sekundi i – POKIDAO (VIDEO)

Klip je za kratko vreme postao viralan i za manje od 24 sata videlo ga je preko 50 hiljada ljudi. Prvi komentari čestitaju voditelju i ekipi na hrabrosti da se pozabave tako ozbiljnom temom, i činjenici da možda po prvi put Kesić – nije birao reči.

Pogledajte i sami: