OBJAVLJEN SNIMAK IZ HOTELSKE SOBE: Političar uhapšen za PEDOFILIJU (VIDEO)

pedofilija
Print screen/YouTube

Pedofilski skandal iz marta meseca u čijem središtu se našao oženjeni senator iz Oklahome Ralf Šorti, dobio je nastavak. Sada se na internetu pojavio snimak iz sobe motela u kom je senator uhvaćen sa dečakom od 17 godina.

 

Sada bivši član Trampovog tima i bivši republikanski senator Ralf Šorti (35) u martu je uhapšen zbog učestvovanja u maloletničkoj prostituciji, nakon što ga je policija pronašla u motelu sa tinejdžerom kom je platio za seks.

Sada je prvi put objavljen šokantan snimak iz sobe u kojoj je senator bio sa maloletnikom kog je upoznao onlajn.

Kasnije su razmenjivali poruke preko aplikacije Kik, a poruke pokazuju da je maloletniku ponudio da mu plati za seks.

Snimak je zabeležila policija,koju su nazvali dečakovi roditelji.

Policajci su osetili snažan miris marihuane u sobi i pronašli su lubrikant i otvorenu kutiju kondoma u rancu optuženog – navodi se u policijskom izveštaju.

Na snimku se čuje kako policija kaže da je spolja osetila jak miris marihuane i vidi se senator koji sedi na krevetu. Maloletnik se ne vidi na snimku.

Ima 17 godina – čuje se kako policajac kaže.

Senator je odgovorio: “OK“.

Odgovor je iznervirao policajca.

Kako to misliš ‘OK’? Ima samo 17 godina – kaže policajac.

Postiđen, senator je najpre odgovorio da nije znao da je dečak maloletan, a onda je pitao policiju da li može da dokaže da ima samo 17 godina.

Ne, ali mogu da te uverim u to. Mogu da ti stavim lisice i da te bacim na zadnje sedište automobila – odgovorio je policajac.

Senatora Šortija, koji se tokom Trampove predsedničke kampanje predstavljao kao zastupnik porodičnih vrednosti, policija je pronašla u motelu sa sedamnaestogodišnjakom 9. marta.

Policija ga je tada privela i prebacila u lokalni zatvor u gradu Mur, ali je uz kauciju od 100.000 dolara pušten dva sata kasnije.

Prošle nedelje proglašen je krivim za maloletničku prostituciju i čeka izricanje kazne.

Političari iz obe najveće stranke u Oklahomi odmah su zatražili njegovu ostavku, uključujući i republikansku guvernerku Meri Falin.

Ralf Šorti, otac četvoro dece, postao je senator Oklahome 2010. godine.