OBRAČUN BIVŠIH LJUBAVNIKA: Tuča pilota i stjuardese izazvala skandal u SAD (VIDEO)

Neverovatan prizor snimljen u avionu.

Avion
Pixabay.com

Šokantni snimci sigurnosnih kamera sa međunarodnog aerodroma u Denveru nedavno su se pojavile na internetu i izazvale zgražanje javnosti u Americi. Snimak prikazuje fizički obračun pilota i zaposlene u avionu.

Na videu se vidi kako je 36-godišnji Vilijam Tomas pljunuo 29-godišnju Marišu Sporer. Potom ga je ona ošamarila, da bi kasnije Tomas nasrnuo na nju pa je udario u lice i trbuh.

Denverska policija je saopštila kako se tučna dogodila u pauzi između letova, 14. septembra. Uhapšeni su i optuženi za napad i narušavanje javnog reda i mira, a na sudu bi trebali da se pojave sledeće nedelje. Iz kompanije su poručili kako je oboje njihovih zaposlenih otpušteno. Dodaju kako u trenutku okršaja u avionu nije bilo putnika.

– Svesni smo situacije koja se dogodila prošlog meseca u kojoj je učestvovalo dvoje naših zaposlenih. Istražili smo to i preduzeli odgovarajuće mere u skladu s našim uverenjem da je takvo ponašanje neprihvatljivo – rekao je portparol avio prevoznika.

ABC Njuz je saznao kako su njih dvoje bili u vezi od decembra, a sve je eskaliralo kada je Sporerova na Tomasovom mobilnom videla nešto što joj se nije svidelo.

– Oboje su se složili da će raskinuti, a Tomas je u avion i seo u kokpit, dok je Sporerova otišla do vrata. Sporerova se razljutila i vratila u avion kako bi se suprotstavila Tomasu. Sporer je zgrabila Tomasa za kravatu i triput ga udarila po licu otvrenim dlanom. Tomas je uzvratio tako da je uhvatio Sporer i udario je u rebra zatvorenom šakom – navodi se u izveštaju o napadu.