OBRATILA SE ĆERKINOJ MAĆEHI: Poslala je pismo novoj devojci svog bivšeg, zbog njenih reči GORI INTERNET!

Odri Nikol
Facebook.com/audrey.nicole.792

Nije svaka maćeha kao ona u Pepeljugi.

  

Odri Nikol je presrećna jer se nova devojka njenog bivšeg odlično slaže sa njihovom ćerkom, pa je rešila da joj napiše pismo zahvalnosti.

Ova mama iz Virdžinije kaže da je daleko od toga da mrzi novu devojku svog bivšeg dečka i oca njene ćerke, već je zahvalna za to što se “druga žena” u Rajlinom životu brine o njoj kao da joj je majka, prenosi britanski Metro.

Ona je poslala javno pismo na Fejsbuk stranicu “Love what matters”, uz preslatku fotografiju ćerke i “maćehe”, a mi ga objavljujemo u celosti:

Ovo je devojka oca moje ćerke. Najslađa je! Ekstra sam joj zahvalna jer, kad moja ćerka posećuje oca ona je hrani, pazi je, kupuje joj poklone, bukvalno je tretira kao svoje dete. Zašto su sve mame tako pakosne i ljubomorne na druge žene? Niko nije rekao da je lako biti majka detetu koje niste rodili pa, ako se neko u tome trudi, zašto biste ga potiskivali. Ukoliko ih spopadnete tolikom dramom oni će otići i na kraju ćete zaglaviti sa nekom groznom, zlom maćehom.

 

Dete može da ima dve mame i ja sam srećna što je više ljudi voli! Nikada neću učiniti bilo šta da se ova devojka oseti kao autsajder, jer sam ekstremno zahvalna na njoj. Dame, odrastite i fokusirajte se na to da budete dobre majke. Volite više, mrzite manje – napisala je Odri Nikol u svom pismu.loading...