OČEKIVANO ILI NE?! Kladioničari su procenili – Ova stranka ima NAJVEĆE ŠANSE na izborima u Beogradu

Vucic
dnevno.rs/kolaž

Ispod cenzusa, kako procenjuju kladioničari, nalaze se radikali sa 4,2 odsto, Inicijativa "Ne davimo Beograd - žuta patka" sa tri odsto i Demokratska stranka Srbije sa 1,4 odsto.

 

Najbolje izglede na izborima u Beogradu, prema kladioničarima, ima lista “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd”, čiji je rejting, kako navode, 40,2 odsto.

Na drugom mestu, objavljeno je na sajtu Medijanbet, nalazi se lista “Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju” sa 16,8 odsto podrške.

Treća je lista grupe građana “Aleksandar Šapić – gradonačelnik” sa 10,8 odsto, a iza njih je lista “Da oslobodimo Beograd – DS, SDS, Nova i ZEP” sa rejtingom od 7,1%.

Prema istim prognozama, cenzus od pet odsto prešle bi još liste “Ivica Dačić – SPS – JS – Dragan Marković Palma” sa 6,91 odsto podrške i “Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate”, sa rejtingom od 5,4 odsto. 

Ispod cenzusa, kako procenjuju kladioničari, nalaze se radikali sa 4,2 odsto, Inicijativa “Ne davimo Beograd – žuta patka” sa tri odsto i Demokratska stranka Srbije sa 1,4 odsto. 

Ostale liste, prema ovim prognozama, imaju rejting ispod jednog procenta, navodi se na sajtu Medijanbet.loading...