Hoze Antonio ima 55 godina. Bivši je električar, a zbog depresije je izgubio posao i završio na ulici. Tako je već decenijama beskućnik, a njegova pojava uopšte nije prijatna – neuredan, sa dugom sedom bradom i masnom kosom koju nije šišao čak 25 godina! Međutim, čuda se događaju, pa je tako i Hoze preko noći postao internet senzacija...

 

Naime, lokalni firizerski salon je sada već bivšem beskućniku ponudio kompletnu transformaciju uključujući šišanje, brijanje, farbanje i novu odeću! Tako je Hoze ‘preko noći’ postao frajer, a njegova pojava sada nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

    

Promena koju je doživeo je bila toliko velika, da ga zaposleni u lokalnom baru, oko kojeg je često pomagao ljudima da pronađu parking mesto, nisu prepoznali. Sam Hoze je takođe zaplakao kada je po prvi put video svoj novi odraz u ogledalu!

 

On je čak privukao pažnju nekoliko žena pored kojih je prošao sa svojom novom stilizovanom odećom i urednom bradom i kosom.

Ova transformacija je promenila Hozeov život. Više ne živi na ulici, a od jedne kompanije je čak dobio i finansijsku pomoć. Sve što sada želi je da pronađe nov posao.

 

Ovo nije bila samo promena izgleda, ovo je promenilo moj život. Sve što sada želim je da pronađem novi posao – rekao je Hoze.

Pogledajte video: