Velika eksplozija čula se danas u centru Londona, kada je na mostu Lambet eksplodirao autobus. Prestravljeni prolaznici i neobavešteni građani iz okoline pomislili su da se radi o terorističkom napadu.

 

Nasred mosta Lambet eksplodirao je autobus, plamen je suknuo visoko u vazduh a krhotine su dugo plovile Temzom. Nastradalih nije bilo jer, nije se radio o terorističkom aktu već – snimanju filma, piše “Indipendent”.

Neobavešteni građani, tačnije oni kojima je najava ovog događaja proimakla u štampi a nemaju naviku ni da šta piše na unaokolo postavlnim tablama, su se uplašili “o svom trošku”.

Onima koji paniku rado šire društvenim mrežama ubrzo su odgovorili “glasovi razuma”, sa snimcima obaveštenja o snimanju filma i pratećoj eksploziji u nedelju ujutro, koja su uredno objavljena na za to predviđenim mestima.

Neki nisu paničili ali su i dalje ozlojeđeni događajem, poput Sofi Kinsele, koja je na Twitteru napisala:

“Hej, filmadžije, kada sledeći put budete dizali u vazduh autobus na Lambet bridžu možda nam prvo recite da nam se ne strave deca u parku”.

Eksplozija je deo budućeg filma “Stranac” (The Foreigner), u kojem glume dve zvezde akcionih filmova, Pirs Brosnan i Džeki Čen.

 loading...