OD PETKA RAZVEDRAVANJE: Moći ćemo da odložimo kišobrane, ali za vikend nas očekuje…

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično sa slabom kišom.

Sneg Beograd Zima
Dnevno.rs/Petar Marković

Na planinama sa snegom, a slab sneg moguć je i u nižim predelima na istoku Srbije..

Od petka do kraja sedmice suvo uz razvedravanje. Usled priliva hladnijeg vazduha iz istočne Evrope, za dane vikenda ponovo se u jutarnjim satima očekuje mraz, u nižim predelima slabog i umerenog intenziteta, uglavnom od -6 do 0 stepeni, a na planinama i ispod -10 stepeni, dok će dnevna temperatura biti malo ispod proseka za drugu polovinu marta.

Duvaće slab i umeren istočni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura kretaće se od jedan stepen do pet, a najviša od šest do 10 stepeni.

vreme
printscreen/rhmz

Petak

Ujutro mestimično slab mraz. U toku dana promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -4 do 3 stepena, a najviša od 8 do 13 stepeni.

Subota

Ujutro u većem delu slab do umeren mraz. U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab do umeren, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od -6 do 2 stepena, a najviša od 7 do 12 stepeni.

Nedelja

Ujutro slab do umeren mraz. U toku dana sunčano. Vetar slab do umeren, severoistočni. Najniža temperatura od -7 do 0 stepeni, a najviša od 7 do 11 stepeni.