ODBAČENI OD VRŠNJAKA ZBOG USLOVA U KOJIMA ŽIVE: Bez struje i kupatila tri mališana iz Kruševca sanjaju bolji život

U selu nadomak Kruševca, upoznali smo porodicu Milojević, koju čine majka Tatjana, otac Zoran, ćerka Anđela, i sinovi Aleksandar i Lazar. Surovi uslovi u kojima ova deca žive su nas ostavila bez reči...

Fondacija Pokreni život

„Bez kupatila, kupamo se u koritu, bez kuhinje, struje i vode preživljavamo već nekako“, ovo su reči majke Tatjane koja je jedina zaposlena u porodici.

Zamislite samo život u kući golih i hladnih zidova?

Nedovoljan broj kreveta im ne ostavlja izbora pa tako svi spavaju u jednoj sobi koju retko mogu da ugreju. Ponos i radost donosi Anđela, koja trenira karate već osam godina i aktuelni je prvak države, kako nam kaže sport joj je prva ljubav i želi da nastavi da niže medalje za koje ni sama ne zna broj u šta smo se i uverili kada smo videli da je jedna soba određena uravo za njih.

Lazaru, najmlađem detetu, je jedina želja da ponovo vidi i da nastavi sestrinim stopama. Njega očekuje druga operacija strabizma i poslednja je nada za povratak njegovog vida koji mu otežava normalno odrastanje. Aleksandar, njegov stariji brat najviše vremena provodi sa njim i svakodnevno mu pomaže da što manje oseti nemoć zbog svog zdravstvenog problema.

Najlepši poklon koji detetu možemo podariti je ljubav, u ovoj porodici je to jedino što im ne nedostaje, za sve ostalo, nažalost, nemaju.

Fondacija Pokreni život je pokrenula akciju pomoći za izgradnju kuće porodici Milojević u kojoj bi mališani mogli da imaju bezbrižno detinjstvo!

Svi načini za doniranje:
1. SMS 1 na 3800 (200 dinara)
2. Račun: 165-7010855807-48
3. Pay Pal: paypal.me/pokrenizivotsrb
4. IBAN: RS351650007010855831-73

Donatorska platforma (VISA, Mastercard…): www.pokrenizivot.com/donacija/