ODBIJENA POSLEDNJA ŽELJA MASOVNOG UBICE: Otkriveno je šta je Čarls Menson poželeo na samrti!

Čarls Menson
Wikipedia.com

Iako ima 50 odsto šanse da preživi, masovni ubica ima pravo na poslednju želju, ali ona je odbijena.

 

Masovni ubica Čarls Menson (82) poželeo je na samrti da postane otac još jednog deteta. Poslednja želja mu je odbijena jer vlasti neće dozvoliti njegovoj verenici Afton Barton (27) da dobije spermu jednog od najomraženijih ljudi na svetu.

Čarlsa Menson je iznemogao nakon operacije abdomena i ima 50 odsto šanse da preživi, otpušten je iz bolnice i vraćen je u zatvor u Kaliforniji.

Izvor je preneo medijima da, ma šta da mu se dogodi, niko od članova porodice neće imati pravo da dobije pristup genetskom materijalu masovnog ubice. Vlasti neće dozvoliti bilo kome da pristupi tkivu ili bilo kakvim telesnim tečnostima Čarlsa Mensona.

Sve i da umre to neće promeniti njegovu poziciju. Nema mesta za sentiment ili osećanja prema Mensonu, baš zato što je reč o Mensonu – rečeno je medijima.

Podsećamo, ovaj okultista u zatvoru je još od 1971. godine pošto je zajedno sa svojim sledbenicima ubio devetoro ljudi, uključujući i glumicu Šeron Tejt.

Njegov sin Metju Roberts (49) priznao je da je Menson “čudovište”.

Volim da mu kažem da ga volim. Svako gaji neku vrstu jedinstvene i specijalne ljubavi prema ljudima, ma koliko da su drugačiji ili monstruozni – rekao je on, a prenosi britanski San.