Odbila da SPAVA sa direktorom, on joj DAO OTKAZ (VIDEO)

Voditeljka
Youtube/screenshot

Prvobitno je bila premeštena iz jutarnjeg programa u nešto manje gledaniji termin. Zatim joj je smanjio platu, minutažu u eteru, a onda je usledio i otkaz..

Televizijsku stanicu Fox News trese seks skandal. Bivša voditeljiteljka Grečen Karlson optužila je direktora te televizije Rodžera Ajlesa za seksualno uznemiravanje. Pošto je odbila da spava s njim, Rodžer joj je zbog toga, kako kaže, na kraju dao otkaz.

– Rekao je kako sam seksi, ali da radim previše – kaže voditeljka i dodala:

“Spomenuo mi je kako je spavao s tri bivše Mis Amerike, ali nikad sa mnom.”

Ona tvrdi da kada se prošlog septembra sastala sa njim kako bi mu ukazala na diskriminaciju u firmi, on je rekao: Ti i ja je trebalo da imamo seks još odavno i bilo bi ti bolje.. I hoće ako pristaneš.”

Ona takođe, navodi i da ju je gledao kao seksualni objekat svakodnevno govoreći joj da se okrene kako bi gledao njenu zadnjicu, govoreći joj šta da obuče kako bi izgledala seksi.

Inače, kako tvrdi, Rodžer nije jedini koji je pokušao da spava sa njom. Karlson se navodno već ranije žalila kako ju je kolega Stiv Dusi seksualno uznemiravao.

Još dvoje zaposlenih, koji nisu hteli da se predstave, rekli su za “Hafington post” da je direktor televizije seksualno uznemiravao i njih.