ODLOŽENA REKONSTRUKCIJA VLADE: Evo kako je na tu odluku reagovao RASIM LJAJIĆ!

Rasim Ljajić
Beta

Ministar je izjavio da će prihvatiti svaku odluku Vučića i Brnabićeve.

 

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da je sa olakšanjem primio vest o tome da se rekonstrukcija Vlade Srbije odlaže na neko vreme i dodao da će o tome odlučivati predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić.

Ljajić je za televiziju Prva kazao da je tu vest primio sa olakšanjem zato što više ne mora da odgovara na novinarska pitanja o rekonstrukciji Vlade, koja mu novinari često postavljaju, a o kojima ne zna šta da kaže.

Upitan da li će ostati na čelu ministarstva koje trenutno vodi, Ljajić je kazao da ne odlučuje on o tome i da ne može dati bilo kakav doprinos toj odluci.

Predsednik Vučić i premijerka Ana Brnabić daće konačan sud o tome. Svaku odluku ću prihvatiti – kazao je Ljajić.

Premijerka Srbije Ana Brnabić juče je nakon višesatnog razgovora sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem izjavila da će rekonstrukcija Vlade Srbije sačekati neka stabilnija vremena na Kosovu i Metohiji.

U ovom trenutku nacionalno jedinstvo je ključno, što budemo jedinstveniji, bićemo jači. Realno smo u teškoj situaciji, jer situacija je izuzetno teška. Dobro je da imamo predsednika koji razmišlja hladne glave – kazala je Ana Brnabić.loading...