Održan prvi besplatni panel “Mamin san” o roditeljstvu na opštini Novi Beograd

Mamin san
Promo

Prvi panel „Mamin san“ u organizaciji udruženja „Mamin san“, a uz podršku Sekreterijata za roditeljstvo, održan je u petak 15. Aprila u Sali 1, opštine Novi Beograd.

 

Cilj ovog panela bio je da prisutnim trudnicama i budućim roditeljima pruži korisne i edukativne smernice kako da podignu zdravo i srećno dete.

Budući roditelji i stručna javnost koja je prisustvovala panelu imala je priliku da iz prve ruke sazna sve informacije o trudnoći, porođaju, dilemama, matičnim ćelijama, kao i da se edukuju na koji način uz pomoć NTC sistema učenja u detetu je  moguce probuditi malog genija.

Osnivac udruzenja Danka Todorovic zahvalila se prisutnim sto su svedoci prvog Panela u organizaciji njenog udruzenja i istakla koliko je roditeljstvo vazno u zivotu svakog pojedinca:

Uloga roditelja je najlepsa zivotna funkcija i Panel “Mamin san” je prvi u nizu koji cemo organizovati sa zeljom da sve buduce tate i mame naoruzamo samopouzdanjem i da ih uputimo u sve tajne roditeljstva. Veliko hvala dugujem i mojim sardnicima i svim ljudima koji su ucestvovali u realizaciji svih zacrtanih ciljeva koje sam postavila ispred sebe kada sam osnovala skolu roditeljstva “Mamin san” – rekla je Danka Todorović, osnivač udruženja.

Projekat  Mamin san” podržali su kompanije “Seracell”matične ćelije, “Vedra international” I “Sodimed”  kao I kompanija “Voda voda”.