OGLAS BEOGRAĐANINA APSOLUTNI HIT NA INTERNETU: Prodaje mobilni telefon, ne zanimaju ga TUĐE ŽENE (FOTO)

Oglas
Dnevno.rs/Kolaž

Jedan Beograđanin pre nekoliko dana objavio je oglas o prodaji novije marke telefona na poznatom sajtu za kupovinu i prodaju i da je zamena moguća, ali detaljan opis svega što ne dolazi u obzir mnoge je nasmejao do suza.

 

“Vrhunski telefon i odlično očuvan sto se vidi sa slika” počinje kao i svaki drugi i ovaj opis o prodaji mobilnog telefona. Međutim, nastavljajući dalje sa čitanjem uverićete se da je ovo daleko od običnog oglasa.

 
– Stvari koje nudite bicikle, kompjutere, preparirane životinje i preparirane delove tela životinja, saksije, tepihe, mačke i kerove, fotoaparate, digitrone, ikone, kajle, kačkete, noževe, sablje, gasne pištolje, garderobu, srebrne lančiće i narukvice itd, Soni plejstejšn i ko zna šta još, ja cenim jedan evro i koliko god vi mene ubeđivali da to meni treba i kako ću ja sa tim biti prezadovoljan mene to ne interesuje i vredi mi jedan evro. Venčanice i odela ne nosim ni to mi ne treba – jasan je ovaj prodavac.

 

Foto: Printscreen kupujemprodajem.com

Loše ćete proći i ako ste nameravali da ponudite cveće ili – vašu ženu.

– Naravno ne prihvatam u zamenu ni cveće visibabe, kelerabe, ljubičice, jer me to ne interesuje i ne nudite mi u zamenu ni vaše žene, jer ni ovu moju ne mogu da slušam, a kamoli tuđu i ne zanimaju me telefoni koji su pogodni za rimu… Ne uzimam ni telefone koji su kvašeni ili upadali u vodu – bilo slatku ili slanu i koji su više u vodi proveli nego njihovi vlasnici. I nemojte me ubeđivati kako ste ga tako kupili jer ja nikad do sada nisam čuo da bilo koja firma ima prodavnicu u Dunavu, Savi, Jadranskom ili Egejskom moru – napominje ovaj prodavac.

On u zamenu ne prihvata ni – kućne ljubimce.

– Kerove, mačke i ostale životinje ne uzimam. Kad budu izmislili kerove i mačke sa minimum jedan gigabajt ram memorije da imaju kameru, slušalice, mikrofon i da sa njih može da se okrene neki broj telefona, e onda mi se javite i dogovaramo se. Naravno i koliko god da su rasni moraju imati papire i moraju biti očišćeni od parazita – stoji u oglasu.

Međutim, ispod ovog oglasa stoji i prijatno iznenađenje, a to je više pohvala i preporuka na račun ovog šaljivog prodavca.