OGLASILA SE SUPRUGA MIKE ALEKSIĆA: Profesorka FDU po prvi put progovorila o mužu i optužbama za silovanje

Biljana Mašić, profesor na FDU, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i uznemiravao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju.

Youtube Printscreen

– Biće šta će biti. Nemam komentar – rekla je u prvom oglašavanju za medije Mikina supruga, a prenosi Kurir.

Inače, glumica koja je prijavila Aleksića za silovanje je naša mlada glumica Milena Radulović, koja je nakon što je proživela pakao otišla iz Mikine škole glumi i upisala FDU, gde je 2017. godine diplomirala u klasi upravo njegove supruge Biljane Mašić i to kao najbolji student.

SUD DONEO ODLUKU: Miki Aleksiću 30 dana PRITVORA, tereti se za ovih 15 KRIVIČNIH DELA

Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić (68), čuveni učitelj škole glume je uhapšen zbog sumnje da je godinama silovao ili seksualno uznemiravao pet devojaka.

– Sumnja se da je on u vremenskom periodu 2012-2020. u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne. Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd – navodi se u ranijem saopštenju MUP.

Aleksića su, pored glumice Milene Radulović, prijavile i I. I., I. V. i M. Đ.

JEZIVI SNIMCI KRUŽE DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ovako se učitelj glume Aleksić ponašao prema dečacima (VIDEO)