OGLASIO SE BRANISLAV LEČIĆ: Evo kada će se pojaviti pred medijima

Glumac Branislav Lečić oglasio se ponovo nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine.

printscreen

Poznati glumac Branislv Lečić danas se oglasio saopštenjem povodom optužbi glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine. Između ostalog, u njemu se navodi:

– Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! – stoji u Lečićevoj izjavi i dodaje se:

– Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilaštvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem, da nemam nameru da napištam teritoriju Republike Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja – navodi Lečić.

Lečić je za beogradske medije ponovio da se u javnosti oglasio saopštenjem i da, dok ne da izjavu tužilaštvu, ne želi da bilo šta komentariše u medijima. Ipak je ukratko rekao:

– Posle toga, mediji mogu da me pitaju bilo šta, apsolutno nemam problem. Ali prvo tužilaštvo, pa sve ostalo. Ja ću se izboriti za istinu, od početka do kraja. Nema govora. Poštujem zakone ove države i državu kojoj pripadam, zato ću kasnije da pričam u javnosti. Nema suđenja prvo u medijima, pa onda u tužilaštvu.

Naravno, tužilaštvu stojim na raspolaganju, i to što pre. Isto tako, uvek sam spreman i za poligraf, u svako doba dana i noći. Reč je o odbrani moje ličnosti i koncepta sveta, jer ovo je atak na moj pogled na svet. Ja nikada nisam bio agresivan ni prema jednoj ženi. Naprotiv – rekao je lečić u saopštenju.