OGLASIO SE I PREDSEDNIK: Vučić u dnevniku rekao šta misli o “SLUČAJU PALMA”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je u Dnevniku RTS komentarisao optužbe koje je iznela Marinika Tepić potpredsednica Stranke slobode i pravde a u vezi sa podvođenjem žena za koje je okrivila Dragana Markovića Palmu, predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik skupštine opštine Jagodina.

Printscreen/Kolaž

– Nisam se izjašnjavajo ranije jer to nije posao za politiku već za nadležne organe i institucije. Srbija se podelila na one koji razmatraju da li je neko silovao ili nije silovao. Nisam hteo da se izjašnjavam ni kada se govorilo o mom političkom protivniku Branislavu Lečiću. To su suviše teške optužbe. Ni danas ne želim da kažem ništa za bilo koga od njih jer je to posao za sudove – podvukao je Vučić.

Marković je, dodaje, u pravu, ili on ili onaj koji ga je optužio mora da završi u zatvoru.

– Ne postoji nikakav pritisak ni na koga, ljudi moraju da rade i da dođu do istine. Ako se pokaže da je istina, biće jezivo. Ali ako se pokaže da nije istina, biće još jezivije. Šta će Marković da objašnjava svojoj deci, unucima, bilo kome? A vi na pravite predstavu, a svi znamo da je reč o stranačkom aktivisti (mladić koji je optužio Palmu za podvođenje). Ako postoje žene koje će da kažu ili maloletnice, neka prijave to nadležnim organima. Nemojte u to da unosite politiku. Politiku ostavite po strani – naglasio je Vučić.

Predsednik je istakao da je četiri puta bio Palmin gost, dva puta u Končarevu, dva puta u Jagodini.

– Ne mogu da garantujem da se nešto nekada nije događalo, ne vidim u tuđe postelje i ne pravim se pametan kao svi drugi. Ali ta četiri puta kada sam bio, niko mi nikad nije doveo nekakve žene ili devojke, ni seo pored mene, a kamoli nešto drugo uradio. Što naravno, ne mora ništa da znači, ali ne mora da znači ni to što neki političar tvrdi suprotno – rekao je predsednik Srbije.

ŠOKANTNA ISPOVEST MIĆE JOVANOVIĆA: “Gledao sam kako Palma podvodi devojke”