Oglasio se muž nestale pobednice Velikog brata: Novi detalji o potrazi za Marijanom

Potraga za nestalom pobednicom Velikog brata, Marijanom Sajfert (38) još uvek u toku.

Foto: screenshot/youtube.com

Potraga za nestalom Marijanom Sajfert (38), koja je javnosti poznata po pobedi u rijalitiju Veliki brat 2011. godine, još uvek traje. Njen suprug Karlo poslednji put ju je video u utorak uveče, kada su legli na spavanje oko ponoći i od tada traje porodična agonija. Majka dvoje dece nije ostavila poruku, a njeni rođaci kažu da nema naznaka da će otići od kuće.

Marijanina dokumenta i mobilni telefon pronašao je u sredu ujutru kod zagrebačkog Mosta mladosti, koji se nalazi nedaleko od ulice u kojoj par živi, pronašao prolaznik, a njen suprug je nestanak prijavio policiji. Od nedelje rano ujutru u toku je detaljan pretres korita Save oko Mosta mladosti.

– U akciji potrage učestvuje 12 spasilaca HGSS-a iz stanica Zagreb, Karlovac, Gospić i Bjelovar, od kojih 6 ronilaca, sa 2 čamca i jednim dronom. Ronioci su, pored područja oko Mosta, pregledali 6 barži koje se nalaze uz obalu Save. Zbog jakih rečnih struja, velika pažnja se poklanja bezbednosti ronilaca – objavili su HGSS-ovci na svojoj Fejsbuk stranici, a Marijanin suprug Karlo im se javno zahvalio u nedelju uveče.