Član Ognjenove porodice rekao je Srni da su se njih dvojica vraćali sa svadbe iz Novog Grada. Sudarila su se dva automobila marke “porše” i BMV. Kuzmić je bio u “poršeu”. Saobraćaj na ovoj deonici bio je u prekidu, a normalizovan je oko 8.00, prenosi RTV RS.

Kuzmić je nakon saobraćajne nesreće smešten u Klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, a najverovatnije će uskoro biti prebačen u Beograd. Košarkaš Crvene zvezde se nalazi u komi, a polomnjena mu je gornja i donja vilica i ima povrede grudnog koša.

Osim Kuzmića teško je povređen i njegov prijatelj Bogdan Ilić koji je takođe bio u “poršeu”.

U BMV-u su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora i oni su zadobili lakše povrede.

Saopštenje KK Crvena zvezda prenosimo u celini:

“KK Crvena zvezda MTS sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banjaluka–Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda  u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd.

KK Crvena zvezda o daljem toku situacije informisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije.”loading...